Rio 2016

CpM4kwJXgAIsOIpΟ Αμερικανός Michael Pfelps, στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας, αποφάσισε να σταματήσει το ταξίδι των 28 μεταλλίων.

BN-PJ312_PHELPS_P_20160811222005Τα 23 χρυσά που κατέκτησε στην καριέρα του είναι σίγουρα γεμάτα ιστορίες τις οποίες θα διηγείται στην οικογένεια του.boomer-swimming-mp-insta-webCpM4iwoWYAA-2x7Το λαμπερό κορίτσι Άννα Κορακάκη.5555 Στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέκτησε 2 μετάλλια στην ίδια διοργάνωση κάτι που έχει να συμβεί σε ελληνικό επίπεδο από το 1912. Πρώτα το χάλκινο, στο αεροβόλο πιστόλι και στη συνέχεια το χρυσό στο σπορ της σκοποβολής. Η Ελληνίδα αθλήτρια, για να φτάσει στο στόχο της αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Cpk1Y_tWgAEmLlZΠροβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν και με την κρίση που περνάει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η αγωνιστικότητα της και η επιμονή της την έφεραν στην πρώτη θέση του κόσμου. Με πείσμα και θέληση ξεπερνά κανείς όλα τα εμπόδια. Το χρυσό της Άννας είναι το πρώτο μετά το 2004 για την Ελλάδα.

CpxweKYWEAE_3WhΕίναι η στιγμή όπου η Πορτορικανή Monica Puig κατακτά την πρώτη θέση στο τένις. Κερδίζει τη Νο. 2 στην κατάταξη Angelique Kerber και χαρίζει στο Πουέρτο Ρίκο το πρώτο χρυσό στην ιστορία του. Συγκίνηση και δάκρυα χαράς που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός.Cpxro7NWYAAp2i6Cpede8eUMAAPvOHΝothing is impossible.