Α Τaste of Greece…

O εμπνευστής και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γαία Τρόφιμα, κος Άρης Κεφαλογιάννης αναφέρει καθημερινά ότι η σωστή διατροφή συντελεί σε έναν ποιοτικό τρόπο ζωής. Ελαιόλαδο, Ελιά και Συνταγές συναντιούνται και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Άνθρωπος με όραμα και πίστη στην ελληνική παράδοση μας ταξιδεύει σε έναν υπέροχο κόσμο γεύσεων και δίνει το σύνθημα:  ποιότητα-αυθεντικότητα-καινοτομία.

ceaccf81ceb7cf82_-cebaceb5cf86ceb1cebbcebfceb3ceb9ceaccebdcebdceb7cf82

Η εταιρεία Γαία είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα ποιοτικά της προϊόντα. Με βάση το Ελαιόλαδο και την Ελιά έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη γαστρονομική γεύση. Πιστοί στην παράδοση.

Αυθεντικότητα και κοντά στην Ελληνική Γη. Ο κύριος Κεφαλογιάννης εξηγεί πόσο σημασία έχει αυτό για τον ίδιο και για την Εταιρεία Γαία Τρόφιμα: »H ελληνικότητα είναι το βασικό συστατικό αυτής της εταιρείας. Πάνω σε αυτό δημιουργήθηκαν όλα. Ξεκίνησαν όλα. Οι αξίες και η ομάδα των ανθρώπων στηρίζονται στη ”Μητέρα Γη” στην Γαία. Δεν ξεχνάμε ποτέ την πατρίδα μας. Το Ελαιόλαδο και η Ελιά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής μας παράδοσης και ιστορίας. Με βάση αυτά τα δύο συστατικά στηρίζονται και όλα μας τα προϊόντα».

»Αποστολή της Gaea είναι να αναδειχθεί ως η κορυφαία εταιρεία στην κατηγορία της μεσογειακής ελληνικής κουζίνας στην διεθνή αγορά των εκλεκτών τροφίμων. Αυτό αποτελεί και το όραμά μας. Ο καταναλωτής του σήμερα φροντίζει να ενημερώνεται για καθετί που αγοράζει. Στα συστατικά των προιόντων μας δεν θα βρείτε κάτι παραπάνω πέρα από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τις ελιές, αλάτι, ξύδι, ρίγανη, νερό, λιαστή τομάτα και ότι άλλο δίνει απλόχερα η μητέρα φύση. Συνεπώς, λέγοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά αναφερόμαστε στα παραπάνω. Είναι η σχέση που χτίζουμε με τον καταναλωτή. Είναι ο σεβασμός που δείχνουμε».

21_kefalogiannis_0To Tαξίδι!

»Είχα τελειώσει το μεταπτυχιακό μου και βρισκόμουν στο Λονδίνο όπου και εργαζόμουν…Εκεί συναντήθηκα με μία γκουρού στο χώρο των τροφίμων η οποία αναρωτήθηκε πώς και τα ελληνικά προιόντα δεν υπάρχουν στα ράφια των διεθνών super market. Αυτό ήταν. Τα ελληνικά μας προιόντα διακρίνονται για την ποιότητά τους και αυτό έπρεπε να γίνει γνωστό. Η ιδέα είχε ήδη γεννηθεί….»

Το Ελληνικό Ελαιόλαδο είναι παγκοσμίως γνωστό για την εξαιρετική του γεύση. Οι εξαγωγές της Gaea κυρίως στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ρωσίας αυξάνονται διαρκώς. Έχουμε από τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα. Είναι το κλίμα μας. Είναι ο τόπος μας. Είναι ο θησαυρός μας.