Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ Βασιλόπουλος

AB LOGOΚοντά στον Άνθρωπο για 5η συνεχή χρονιά! Ο ΑΒ Βασιλόπουλος για ακόμα μία χρονιά διοργανώνει την Κυριακή 31.05. 2015, την Ημέρα Εθελοντισμού. Ο Όμιλος με αυτήν την ενέργεια δείχνει την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και με τους εργαζομένους να πρωταγωνιστούν, δηλώνει δυναμικό παρόν. Η κα Βασιλική Κάτρη, Δντρια του καταστήματος στο Χαλάνδρι (Λεωφόρο Πεντέλης), μιλάει για αυτό το εγχείρημα.

WP_20150527_007Κυρία Κάτρη, ο ΑΒ κοντά στον Άνθρωπο;

Ακριβώς. Αυτό έχει σημασία και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για ακόμα μία χρονιά διοργανώνουμε αυτήν την ενέργεια. Γνωρίζοντας την κατάσταση γύρω μας, επιδίωξη μας είναι η όσο το δυνατόν βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας. Αποτελεί συνείδηση όλων των εργαζομένων.

Είπατε συνείδηση…

Ναι, μία τόσο σημαντική έννοια. Σε οτιδήποτε και να κάνουμε πρέπει πάντοτε να σκεφτόμαστε τον συμπολίτη μας και η χαρά είναι μεγάλη όταν φέρνουμε εις πέρας τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Διπλή η χαρά όταν υπάρχει ανταπόκριση από όλους.

Πολλά τα Βραβεία για τον Όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλο. Οι εργαζόμενοι σας πρωταγωνιστούν και δίνουν το σύνθημα;

Και όχι μόνο. Στην Ημέρα Εθελοντισμού καλούμε τους προμηθευτές και τους καταναλωτές μας. Τους φίλους και τοπικούς φορείς του Χαλανδρίου και όλοι μαζί να προσφέρουμε τα μέγιστα. Η συμμετοχή και φέτος των οικογενειών των εργαζομένων του ΑΒ, είναι συγκινητική.

Η συμμετοχή γίνεται από όλα τα καταστήματα;

Aπό όλα τα καταστήματα της χώρας. Κάθε κατάστημα, αποθήκη και διεύθυνση επιλέγει τη δράση και το φορέα που θέλει να υποστηρίξει. Η δική μας πρωτοβουλία περιλαμβάνει συλλογή Τροφίμων και Ρούχων. Στην εθελοντική δράση προστίθεται και οικονομική ενίσχυση η οποία θα γίνει με την αγορά λαχνών. Στόχος μας είναι ο μεγαλύτερος εφικτός αριθμός προκειμένου να προσφέρουμε στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία σας περιλαμβάνει και την ενίσχυση κάποιου τοπικού Ιδρύματος;

Είναι κύριο μέλημά μας. Τα τρόφιμα, ρούχα και χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα δοθούν στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα. Η ευαισθητοποίηση είναι μεγάλη και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το δικό σας μήνυμα;

Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Με τη βοήθεια όλων των συνεργατών καταφέρνουμε τα μέγιστα. Εμείς σαν ΑΒ Βασιλόπουλος, κυρίως όμως σαν άνθρωποι, θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους προσπάθειες.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή;

Tην Κυριακή στις 10 στο κατάστημα! Σας περιμένουμε!

ab_ethelontismos

Σχολιάστε