Το κυνήγι της Ευτυχίας

Kάτι τέτοιες ταινίες σε κάνουν να λες ότι όλα είναι Σινεμά. Η ίδια η ζωή. Σίγουρα ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα… Στο χέρι μας είναι όλα; Μπορούμε να τρέξουμε και να κυνηγήσουμε το όνειρο μας; Πώς ορίζεται η ευτυχία; Ποιοί είναι οι συγκεκριμένοι στόχοι μας; O καθένας από μας έχει τις δικές του απαντήσεις. Το έργο βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Chris Gardner και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό στο τέλος (δάκρυ).

Υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού ρόλου (Will Smith) σε δράμα και Τραγουδιού (A Father’s Way).

Μην τα παρατάς ποτέ

O μικρός Jaden Smith, γιος του Will Smith, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Σινεμά. Στους τίτλους το πλήρες του όνομα είναι Jaden Christopher Syre Smith.

Ο Will Smith ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου (2006).

Κάθε μέρα είναι διαφορετική

O Chris Gardner πίστεψε πως η ιστορία του θα μπορούσε να γίνει ταινία, μετά την υποστήριξη που έλαβε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το 2002. Μετά από 4 χρόνια εκδόθηκε και το βιβλίο του. Στην ταινία ο Gardner συμμετείχε στην παραγωγή. Ο ίδιος εμφανίζεται για λίγο στην τελευταία σκηνή (o κύριος που περνάει και τον κοιτάζει ο Will).

Ο Chris Gardner είχε αμφιβολίες στην αρχή για τον Will Smith. H μικρή του όμως κόρη τού είπε ότι “εάν μπορεί να παίξει τον Μοχάμεντ Άλι, μπορεί κι εσένα”.

Αγωνίσου

(το παπούτσι ρε παιδιά)!

Σκέψου ξανά

Σχολιάστε